Вината на Езимит совршен спој со делата на Пучини

Posted on

Винаријата Езимит во поддршка на 46тото издание на Мајски оперски вечери. Скопје, 08.05.2018. Винаријата Езимит најави поддршка на 46тото издание на Мајски оперски вечери. Под мотото „Го славиме Пучини“ Македонската опера и балет ќе ја одбележи 160 годишнината од раѓањето на големиот италијански композитор – Џакомо Пучини. Оваа година, официјално, Винаријата Езимит се вклучува во […]

ЕЗИМИТ отвори компанија во Германија “Еzimit Wine Depo Gmbh”

Posted on

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ   Отворена е првата македонска компанија во Германија во областа на винскиот бизнис – “Еzimit wine depo gmbh“ Македонските винопроизводители ќе добијат логистичка поддршка во земјата која е најголем конзумент на вино во Европа Инвестициите на Езимит се фокусираат таму каде корпорацијата е најсилна – во винскиот бизнис Под брендот Езимит, […]

25-ТИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЕЗИМИТ, ПРОСЛАВЕН СО ВИНО И МУЗИКА

Posted on

Над тристотини гости од земјата и светот присуствува на прославата на 25тиот јубилеј на ЕЗИМИТ, која се одржа на 3ти јуни (2016) во винаријата ЕЗИМИТ во Штип. Организиран со висок стил и акцент на елеганција и одмереност, настанот беше вистинско уживање за сите присутни. Покрај претставници на деловниот и политичкиот свет од Македонија, дипломатијата и […]

25 Години – ЕЗИМИТ: Квалитет, иновативност и посветеност во сите сфери на делување

Posted on
ezimit

Квалитет, иновативност и посветеност во сите сфери на делување Македонскиот бренд ЕЗИМИТ, годинава, одбележува 25 години континуиран раст и развој. Од мала семејна компанија основана во 1991ва, ЕЗИМИТ се разграни во деловно семејство кое денес обединува повеќе компании од областа на земјоделието, преработката, финансиите, градежништвото, инвестициите. Јубилејните 25 години успешно делување се засноваат на квалитетна […]