Компании

EZIMIT ZAGREB

Вкрстувањето на знаењата, искуствата и иновативноста со акцент на квалитет, резултираа со широка гама на извонредни вина со потпис на ЕЗИМИТ. Со креирањето на нови линии на вина создадени беа услови за зголемување на извозот во Хрватска. Согласно нашата развојна стратегија, во 2004-та година ја формиравме компанијата EЗИМИТ д.о.о. во Загреб, со цел да се илезе во пресрет на вкусовите и преференците на конзументите на хрватскиот пазар. Од тогаш будно ги следиме навиките и потребите на купувачите во Хрватска. Користејќи го и надградувајќи го веќе стекнатото знаење за делување на хрватскиот пазар, врз основа на нашите потенцијали и можности за развој, континуирано се прилагодуваме на новините и пазарните текови, фокусирани кон испорака на врвен квалитет во перфектен баланс со цена .

Резултат на нашата голема љубов и безрезервна посветеност е фактот дека вo последните години Езимит, во редот на вина со потекло од друга држава, е најпродавано вино во Хрватска.

КОНТАКТ

zeljko-misic-ezimit

Željko Mišić

 

Email: zeljko.misic@ezimit.mk