Компании

EZIMIT PIRIN

EZIMIT PIRIN

Компанија со цел за посредување при купување на имот во Пирин Голф Клуб – Република Бугарија

Езимит Пирин е основана со цел да врши логистичка поддршка за остварување на продажба на бугарскиот пазар. Имено, откако е основана компанијата, остварени се повеќе директни контакти со бугарски фирми преку коишто успеавме виното на Езимит да го воведеме на бугарскиот пазар. Остварен е пласман директно на пазарите на големите ланци на супермаркети како Billa, Metro и Kaufland.